Scoutingaccommodatie Stg. St. Christoforus

U kunt ook al boeken voor 2024! Wees er snel bij!


Beschikbaarheid van onze accommodatie vanaf 2023:
In de zomervakantie regio Zuid alleen de weekenden van vrijdag t/m zondag.
Buiten de zomervakantie regio Zuid, beschikbaar met hemelvaart, op zondagen en zeer incidenteel van zaterdagmiddag 16.30 uur t/m zondag. En diverse dag(del)en doordeweeks. Sowieso is er beperkt verhuur in juni!

Voor (scouting)verenigingen, scholen (vanaf middelbare scholen onder strikte voorwaarden), bedrijven en particulieren.
Onze accommodatie ligt direct aan parkbos Klarenbeek in Arnhem-Noord en is uitermate geschikt voor cursussen, trainingen, vergaderingen en teambuildingsdagen. Tevens voor kinderfeestje (t/m 11 jr), familiereunies of vergelijkbare activiteiten. Onze accommodatie wordt niet verhuurd voor feesten van particulieren. 

Wij hebben een permanente gebruikersvergunning en er mag ook geslapen worden in onze accommodatie.

Belangstellenden kunnen voor informatie en reservering terecht bij ons contactformulier hier of onze verhuurcoördinator Peter Broens via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Huurverzoeken nemen wij alleen in behandeling via het aanvraagformulier verderop en dus niet telefonisch. U kunt van ons altijd snel een reactie verwachten.

Aanvullende info met betrekking tot onze accommodatie en de omgeving:

Lokalen: 2 grote lokalen, 1 heel groot lokaal en 1 iets kleiner lokaal (met tussendeur)
Luxe keuken
Sanitair: 6 toiletten,  1 urinoir en 2 douches.
Voor foto's klikt u hier. Onze schitterende accommodatie staat aan de rand van het bos met speelruimte rondom (met mogelijkheid voor een kampvuurtje) en uiteraard in het bos aangrenzend.

Zwembaden Valkenhuizen (binnen) en Klarenbeek buiten) liggen op loopafstand. Een grote speeltuin (De leuke Linde) ligt eveneens op loopafstand. Recreatieplas Rijkerswoerdse Plassen is met eigen of openbaar vervoer goed bereikbaar. Musea en attracties in de buurt zijn onder andere Burgers' Zoo, Openluchtmuseum, Watermuseum, Stadsboerderij (watermolen).
In de buurt is ook een grote kinderboerderij (Park Presikhaaf) en overdekt winkelcentrum (Presikhaaf).

Grote stadsparken op loopafstand zijn Angerenstein, Sonsbeek en Zypendaal. Nabij zijn ook de natuurparken De Hoge Veluwe en de Posbank. Kastelen in de buurt liggen in Rozendaal en Doorwerth.

Arnhem heeft een gezellige binnenstad met de nodige bezienswaardigheden. In de zomer worden er in en om Arnhem veel activiteiten georganiseerd.

Tijdens het verhuur ligt er op het clubhuis een map met alle mogelijkheden voor uitstapjes en activiteiten. In onze huurovereenkomsten verwijzen wij naar ons gebruikersreglement. Bij overnachtingen dient het Nachtregister ingevuld te worden.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens kijken!
Eerst nog wat vragen? Stelt u deze gerust via dit formulier of stuur ons een mailtje op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Uw mail wordt zo spoedig mogelijk beantwoord! 

 

 Tot ziens in Arnhem!