De Grizzly stam is naar eigen zeggen de gezelligste speltak van de Christoforus. De leeftijd van de Grizzlystam is 18+, hierna heb je ook nog de RL stam, het verschil is dat deze wat minder draaien, maar een duidelijke leeftijdsgrens zit er niet zozeer aan.

De leden van deze groep zijn lekker jong en ondernemend. Wij verzinnen, bedenken en regelen al onze opkomsten en weekenden helemaal zelf. En dit kan van alles zijn, van een rustig avondje op de bank of met een kampvuur tot een weekend een enorm object pionieren, een lange hike maken tot een filmmarathon op de blokhut. En alles ertussenin, wat we zelf maar verzinnen.

Een deel van onze groep is ook al leiding bij een van de andere speltakken van de groep. Hierdoor zijn wij een hele actieve groep en ook vaak te vinden op de blokhut of bij andere scoutingevenementen.

 

Draaitijden

Standaard draaiden wij altijd op de zaterdagavond vanaf half acht, met soms een uitzondering op de vrijdagavond. En deels ook tegelijkertijd met de explorers, om vaak ook gezellig dingen samen te doen. Meestal blijven we lang zitten met een drankje erbij en soms blijven ook gewoon lekker slapen op de blokhut. Nu in coronatijd draaien wij op de zaterdag avond van 7 tot 10.

 

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u iets weten? Stuur dan een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of neem contact op met een van onze leden of kom langs tijdens onze draaitijden.

 

Groeten,

De Grizzly stam