Privacy verklaaring

 

Dit is de privacy verklaring van scouting groep de st. christoforus lichtdraagsters Arnhem gehuisd op "Monnikesteeg 4 6823AB, Arnhem" voor gebruik van de site christoforus.nl

Hierbij zullen wij duidelijkheid geven welke data van u er word gebruikt, door wie en op welke manier.

 

cookies

Deze site slaat enkel functionele cookies op.

 

Algemeen

Wij slaan enkel gegevens op die u zelf in vult.

Wij kunnen gegevens opslaan op de database van de site christoforus.nl en gegevens kunnen worden gemaild naar mensen van binnen de groep en naar degene die de gegevens invult.

Wij delen gegevens niet met derden van buiten de groep, alle data blijft binnen de groep.

 

Formulieren invullen

Op de site staan formulieren waarmee we gegevens opslaan en versturen. Bij het invullen van deze formulieren worden enkel de gegevens die u zelf in vult opgeslagen en verstuurd, dit zijn alle velden die u invult, zowel de verplichte velden als de optionele velden.
Deze data word op de site in de database opgeslagen en word verstuurd naar zowel U (het mailaddress dat u heeft ingevult in het form) en naar de vertegenwoordiger van het onderwerp binnen de groep waar het form over gaat. Voor zowel het nachtregister en de info-verhuurform is dit het mailaddress This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. waarachter onze interne verhuurcoordinator zit.

 

accounts

Op de site kunnen mensen ook accounts aan maken, dit is enkel bedoeld voor interne leiding en vrijwilligers van de groep.
Als gebruikers een account aan maken worden hiervoor enkel de gegevens die ze zelf invullen opgeslagen, verder zullen wij geen andere informatie van u opslaan buiten de dingen die u zelf invult of doet op de site.
Deze data word opgeslagen op de database van de site christoforus.nl . Deze data word niet met derden gedeeld en word alleen gebruikt op de site voor verificatie wie u bent. Het kan dat we uw gegevens vergelijken met die in het systeem van "scouting online (sol)" dit is enkel om uw account te verifieren van wie dit account is.